阪神労働保険事務センターはウクライナ避民への支援を行っています 詳しくはこちらのリンクご参照くださいEnglish / українська

Заходи з підтримки України

Заходи з підтримки України


Хочу висловити щире співчуття тим , хто постраждав від війни в Україні, яка триває з лютого 2022 року, а також тим, хто був змушений евакуюватися та приїхати до Японії. Ми також від щирого серця молимося,щоб ви могли якомога швидше повернутися до безпечних і мирних днів. У Центрі трудового страхування ми підтримуємо біженців, які приїхали до Японії, допомогти їм створити основу для життя в Японії, надаючи їм можливості працевлаштування. На цій сторінці ми представляємо подробиці діяльності з підтримки, яку ми здійснюємо з компаніями, які допомагають нам у підтримці біженців з України.


Зміст діяльності

15.08.2022 Голос народу з України ~Інтерв’ю з пані Світланою~ (японська/російська)

У майбутньому ми продовжуватимемо публікувати тут вміст, присвячений нашій діяльності підтримки. Незабаром ми оновимо цю частину сторінки.


Звіт про допоміжну діяльність

【Підтримка працевлаштування для біженців】

У Центрі страхування праці ми надаємо можливості працевлаштування біженцям з України, які бажають працювати в Японії, відповідно до їх досвіду.

仕事風景

【матеріальне забезпечення】

За допомогою Higashinada Rotary Club ми забезпечуємо біженців предметами повсякденноі необхідності: одягом, меблями, побутовою технікою та іншими товарами, які потребують люди.


Спонсори

Тут ми хочемо представити компанії-спонсори, які можуть разом з нами здійснювати діяльність з підтримки України. Якщо ви зацікавлені в нашій компанії, будь ласка, не соромтеся зв’язатися з нами.

協賛企業様募集
協賛企業様募集
協賛企業様募集

Запит

З питань підтримки українських біженців звертайтеся до Центру страхування праці Hanshin за телефоном або електронною поштою.

078-841-2413 Час прийому: будні з 9:00 до 17:00
консультація по електронній пошті Години прийому: 24 години на добу, 365 днів на рік

※記載内容はコンテンツ公開時点での情報に基づくものであり、法改正等により予告なく内容が変更となる場合があります。

まずはご相談ください

078-841-2413

受付時間:平日9時~17時

受付時間:24時間365日